Despre CBT

Home/Despre CBT

CHEMICAL BUILDING TECHNOLOGY SRL este printre putinele companii din Romania care oferta solutii de ultima generatie pentru termoizolatii, fonoizolatii, pardoseli si hidroizolatii cu spuma poliuretanica si membrane poliuretanice lichide.

In ultimii ani am marit substantial portofoliul produselor noastre pentru a include produse industriale si tehnologii bazate pe spuma poliuretanica si membrane poliuretanice lichide, cu scopul de a oferi clientilor nostri solutii multiple pentru orice fel de aplicatii.

Gama noastra vasta de produse ofera solutii de izolatii cu spuma poliuretanica pentru orice, de la proiecte de reparare si restaurare pana la constructii recente.

Daca problema dumneavoastra necesita izolatii termice sau hidroizolatii ale mansardelor, peretilor, pardoselilor, fundatiilor cu spuma poliuretanica, Chemical Building Technology este unicul furnizor si aplicator de care aveti nevoie!

Toate produsele pentru izolatii Chemical Building Technology sunt concepute in asa fel incat sa faca fata celor mai pretentioase cerinte tehnice, aplicandu-se cu usurinta si avand un impact usor asupra mediului.