Izolatii pereti

Home/Izolatii pereti

Izolatia comerciala a peretilor
Izolatia cu spuma poliuretanica poate fi cel mai bun sistem de izolatie inventat pana in prezent.
Luati in considerare urmatoarele avantaje:

  • Valoarea R este extreme de ridicata in partea interioara a panoului de perete a unei cladiri, si s-a demonstrat faptul ca acesta creste considerabil rezistenta cladirilor cu structura din otel si lemn si in unele cazuri previne forta vanturilor ascendente in sistemele comerciale de fixare a acoperisurilor.
  • In partea exterioara a cladirii poate fi folosit ca un sistem de vapori combinati si de bariere de aer si este recunoscut ca atare atunci cand este aplicat in conformitate cu standardele Air Barrier Association din America. Poate fi folosit de asemenea la subsolul cladirii pentru izolarea subsolului si fundamentului.
  • Nu emite component organice volatile (VOC) sau hidrocarburi si are o reputatie dovedita in ultimii 20 de ani.

Conceptul de izolare pulverizare se extinde la izolarea pereților din cărămidă convenționale, și pot fi aplicate pe suprafețele interioare (care poate fi apoi redate cu ipsos sau care se confruntă cu gips-carton). Acest lucru face izolatia cu spuma poliuretanica pulverizata sa fie ideala pentru pivnițe și subsoluri. Avantajele sunt: rapiditate in aplicații, eficienta de izolare, izolare fonica, etc.