Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Expertul tau in spuma poliuretanica

 

Spuma poliuretanica reprezinta un material vesatil remarcabil care furnizeaza solutii dovedite pentru o gama variata de provocari in industria constructiilor si industria prelucratoare.

Spuma poliuretanica este un produs exceptional. Cladirile izolate in acest fel sunt unele dintre cele mai eficiente si confortabile construite.

Izolatia termica cu spuma poliuretanica este cea mai inteligenta solutie pentru economosirea energiei oferindu-vă oin acelasi timp un mai mediu mai sănătos prin reducerea afluxului de poluanți și alergeni în aer liber.

Spuma poliuretanica rigida este produsa prin amestecare, in conditii controlate, a doua ingrediente organice. Crearea unei structuri extrem de cross-linked corecta este esentiala pentru atingerea performantei relevante de spuma, celule mici, inchise care contin un agent de spumare, cu o conductivitate termica scazuta si o rezistenta mecanica adecvata.
Produsul astfel obtinut umple spatiile de izolat creand in acelasi timp o bariera termica si prin consolidarea mecanica a structurii.Acest lucru ofera rigiditate structurala, evitarea contractiilor si extinde durata de viata.

Spuma poliuretanica adera excelent la materialele frecvent utilizate in constructii, adera la orice substrat si se poate aplica pe orice plan inclinat (hartie , asfalt, beton, ipsos, ciment, lemn, PAL , otel). Nu are nevoie de sistem de fixare mecanica sau de adezivi speciali.
Previne dezvoltarea de ciuperci si bacterii; Produsul este rezistent la atacul rozatoarelor si a insectelor.
Rezistenta mare la acizi si baze, precum si uleiuri diluate si in solventi. Rezistenta mecanica buna in raport cu densitatea sa.
Viteza de executie si de mobilitate, capacitatea de a trece rapid la orice lucrare, fara necesitatea de a transporta si stoca produse voluminoase, caracteristici generale ale altor material izolante.

Rezistenta spuma poliutretanica

Tinand cont de valoarea de conductivitate a spumei poliuretanice si cunoscand totodata si grosimea stratului ce ar putea fi aplicat

Citeste tot articolul

Studiu izolare spuma poliuretanica

Obiectul studiului este acela de a cuantifica printr-un experiment real economia de energie prin utilizarea izolarii si diferentele intre trei tipuri de materiale de izolare.

Citeste tot articolul

Stiati ca...?

Pe foarte multe site-uri intalniti descrieri ale sistemului de termoizolatie cu spuma poliuretanica dar din pacate acestea nu corespund cu ce se aplica in realitate.

Citeste tot articolul

Galerie video